Vállalati Családi Nap

A családi nap az, amikor egy cég megnyitja kapuit és szeretettel várja az alkalmazottak családját. Mindegy, hogy egy nagy multinacionális vállalatról vagy egy kis családi cégről van szó: egy ilyen alkalom mindig hasznos. 
A Vállalati Családi Nap javítja a munka és a magánélet egyensúlyát  és segít mélyebb és „igazabb”  kapcsolatok kialakításában. Ez így mind a cég, mind az egyén és családja számára előnyös. 
 
Teljeskörű szervezői szolgáltatást nyújtunk.

A szórakoztató programok biztosítása mellett a családi nap megszervezésében is számíthat ránk. Kreatív ötleteinkkel és rugalmas árképzésünkkel járulunk hozzá, hogy a tervezett rendezvény valóban felejthetetlen legyen. Rendezvény programjainkkal  garantáljuk a céges családi napok felejthetetlen élményeit, változatos kínálatunkkal és kreatív megoldásokkal biztosítjuk az Európában elérhető teljes rendezvényprogram palettát.
Minden adott tehát ahhoz, hogy kollégáikkal eltöltött napon jól érezzék magukat, és olyan maradandó élményekben legyen részük, amelyekre még hosszú időn át emlékezhetnek. Catering partner szolgáltatóinkkal garantáljuk a céges családi napok tökéletes gasztronómiai élményét, változatos menükkel és kreatív megoldásokkal biztosítjuk a teljes vendéglátást, egészséges ételeket. Rendezvényhelyszíneket tudunk biztosítani Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza és Eger vonzáskörzetében.
Mi valóban levesszük válláról a szervezéssel járó felelősséget, telefonálgatásokat: így több ideje lesz a saját feladataira és a családjára. Biztosítjuk a gondtalan élményt!

Kapcsolat


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!