vállalati családi nap

10 érv, hogy miért előnyös a cég számára egy Családi napot szervezni:
 
1. Közösségépítés: Segít erősíteni a munkahelyi közösséget, növelve a dolgozók közötti kötelékeket.
2. Motiváció növelése: Az ilyen eseményeken való részvétel megerősítheti a dolgozók elkötelezettségét a vállalat iránt.
3. Stresszcsökkentés: Az alkalmazottak lazíthatnak és szórakozhatnak, ami javíthatja a munkahelyi kapcsolatrendszert.
4. Családi bevonás: A dolgozók családtagjai is részt vehetnek, ami erősítheti a család és a munka közötti egyensúlyt.
5. Vállalatimázs: A céges családi rendezvények pozitívan hatnak a vállalat imázsára és vonzóbbá tehetik a munkáltatót a potenciális jelentkezők számára.
6.  Közös élmények: Az ilyen eseményeken átélt közös élmények további összekovácsolódást eredményezhetnek.
7. Elismerés és jutalmazás: A rendezvények alkalmat adnak a dolgozók elismerésére és jutalmazására a vállalat sikeresebb időszakaiért.
8. Kreativitás és innováció: Az informális környezet elősegítheti a kreatív gondolkodást és az új ötletek születését.
9. Többgenerációs kapcsolatok: Az események lehetőséget nyújtanak a különböző generációk közötti kapcsolatok erősítésére.
10. Közvetlen visszajelzés: A vezetőség számára lehetőséget teremt arra, hogy közvetlenül kapjon visszajelzést a dolgozóktól.
 
Az ilyen rendezvények hatékony eszközök lehetnek a vállalati kultúra és a munkavállalók elégedettségének javításában. 
 

kiemelt rendezvény helyszíneink

Lillafüredi Élménypark

Teljeskörű rendezvényszervezést vállalunk a Libegőpark Kft. közreműködésével. Magyarország egyik legszebb természeti környezete, a Bükk hegység lábainál húzódó Szinva völgy ad otthont a Lillafüredi Élménypark két hektáros területén.
Különleges Élményprogramok: Segway, Hegyi Roller, Libegő, Motoros Drift Trike, Lézerharc, Buborékfoci, Szabadulós játék, Extrém Íjászat, Szituációs Célbalövészet, Jumanji kalandjáték. 

Rendezvény Miskolc

Miskolci Egyetemi Sportközpont

Több mint 8 éve dolgozunk együtt az University Sportmarketing Kft-vel és nyugodtan állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legprofibb rendezvényszervező csapatát ismerhettük meg. A Sportközpont területe  több ezer fős rendezvény szervezésére is alkalmas.  

Factory Sport Aréna

Egy igazi Underground helyszín, a Factory Sport Aréna Extrém Sportközpont az a rendezvényhelyszín amilyet Kelet-Magyarországon ritkaság számban találni. Maximum 500 fős rendezvény szervezésére alkalmas. A régi vasgyár területén a csavargyár csarnokában található az ország legnagyobb beltéri mászócsarnoka, a pincéjében ország egyik legélménydúsabb lézerharc pályája,  továbbá van lehetőség paintballozni, buborékfocizni, extrém íjászatot játszani, drift trikeozni, extrém íjászatra és akár egy különleges vasgyári kincskereső játékra. A helyszínen van lehetőség színpad felállítására és egyéb programok)ugrálóvár stb.) telepítésére is.

Lézerharc Miskolc
Lézerharc Miskolc

Erdélyi Majorság Szabadidőközpont - Nyíregyháza

Nyíregyháza és környékén az Erdélyi Majorság Szabadidőközpont egy tökéletes választás, amennyiben rendezvény szervezésén töri a fejét. Horgásztó, hatalmas terület, rengeteg program lehetőség, széles ital és étel választék. 

Koppány Fogadó - Debrecen

Lézerharc Miskolc
Lézerharc Miskolc

Tisza Camping - Tokaj

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!