csapatépítés  - csapatépítő programok

Közel 10 éve szervezünk csapatépítő rendezvényeket  -Borsod-Abaúj-Zemplén, -Heves, - Hajdú-Bihar és - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben. Az utóbbi években egyre több Pest megyei és dunántúli megkeresést kaptunk és nagy büszkeség számunkra, hogy óriási marketing költség nélkül a szájra-szájra való elterjedés útján tudunk fejlődni és sikeresek lenni.  Csapatépítő program kínálatunkat minden évben frissítjük, saját eszközparkkal rendelkezünk, igény esetén az elképzelésüknek megfelelő egyedi  csapatépítő programot is megtudunk valósítani.  180 fő egyidejű Aktív foglalkoztatásában is van tapasztalatunk és büszkén állíthatjuk, hogy számunkra nincs lehetetlen a csapatépítések terén.

 
Élményfutár szolgáltatásunknak köszönhetően a programjainkat megrendelheti a telephelyükre, irodaházukba vagy akár a csapatépítő rendezvény helyszínére, szálláshelyére!

miskolci csapatépítő programok

- Csapatépítés Miskolcon: Miskolcon a Factory Sport Aréna területén van lehetősége a munkatársainak Paintballozni, Lézerharcozni, Extrém Íjászkodni, Jumanji kaland játékozni, Falat mászni, Rollerezni, Ping-pongozni, kosárlabdázni, focizni, trambulinozni, valamint az
Avas hegy gyomrában, az Aranykorona Hotel alatti pincerendszerben lézerharcolni, többszintes pincerendszert látogatni, ebédelni. Miskolci csapatépítő programok! 
Csapatépítő program Miskolcon
Eger csapatépítő programok

Egri csapatépítő programok

- Csapatépítés Egerben: Egerben és környékén több helyszínen van lehetőség kipróbálni a munkatársainak Lézerharc játékot, Buborékfocit, az Extrém Íjász Játékot,  a Jumanji kaland játékot, Drift Trike-ot. Egri csapatépítő programok!  

Debreceni csapatépítő programok

- Csapatépítés Debrecenben: Debrecenben a Koppány Kalandpark területén van lehetősége a munkatársainak Paintballozni, Lézerharcozni, Buborékfocizni, Extrém Íjász Játékot játszani, Jumanji kaland játékot játszani, focizni stb. Csapatépítő programok Debrecenben!

Debrecen csapatépítés
Nyíregyháza csapatépítés, csapatépítő program

Nyíregyházi csapatépítő programok

 - Csapatépítés Nyíregyházán: Nyíregyházán a Sziget Hotel  területén van lehetőség Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjászkodni, Jumanji kaland játékot játszani  a kollégáinak. Nyíregyházi csapatépítő program!

Tokaj hegyaljai csapatépítő programok

- Csapatépítés Tarcalon, Tokaj hegyalján: Debrecenben a Koppány Kalandpark területén van lehetősége a munkatársainak Paintballozni, Lézerharcozni, Buborékfocizni, Extrém Íjász Játékot játszani, Jumanji kaland játékot játszani, focizni stb. Csapatépítő programok Debrecenben!

Tokaj hegyalja csapatépítés
Egyedi csapatépítés, csapatépítő program

Tibolddaróci csapatépítő programok

 - Csapatépítés Tibolddarócon: Egyedi csapatépítő programok a Bükk hegység egyik gyöngyszemében. Pezsgőgyár látogatás, borkóstolás, GPS kincskeresés Magyarország egyedülálló pincefalujában. 

kitelepülés

Vállalunk kitelepüléseket az egész ország területére!


Jól megszervezett és átgondolt program tematikát tudunk biztosítani, továbbá nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az élménydús játékvezetésre és a figyelemfelhívó jelenlétre, amivel garantáljuk hogy a rendezvény egyik leglátogatottabb programját tudjuk szolgáltatni. Nagyobb rendezvényeken akár egyszerre több pálya felállítását is tudjuk vállalni. Minőségi felszerelésekkel, mobilfedezékekkel, mobil pályákkal!
Vegye fel velünk a kapcsolatot,
foglaljon időpontot vagy érdeklődjön!

Üzenete alapján ügyintézőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!