extrém íjász játék

Csapatépítő program, Csapatépítés

Cégünk Magyarországon az elsők között kezdte üzemeltetni az egyébként Amerikából származó (ArcheryTag néven futó) extrém játékot, amit  2016. áprilistól szolgáltatunk kisebb-nagyobb rendezvényeken. Tapasztalatunk szerint a rendezvények egyik leglátogatottabb programja, amit kicsik és nagyon egyaránt nagyon élveznek.

Csapatépítés

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

 

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez. 

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

Csapatépítő program
Vegye fel velünk a kapcsolatot,
foglaljon időpontot vagy érdeklődjön!

Üzenete alapján ügyintézőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!