jumanji kalandjáték

Csapatépítés

Új generációs csapatépítő kalandjáték, amely újfajta feladatmegközelítési módokban fejleszti a társismeretet, egymás közötti bizalmat, a kommunikációt és együttműködést, a problémamegoldást, valamint az időgazdálkodást.JUMANJI világába csöppenve, belebújhatunk Dr. Bravestone bőrébe és csapatársaival együtt sikerülhet teljesíteni a lehetetlennek tűnő erőpróbákat.

De mi is pontosan a JUMANJI elnevezésű csapatépítő kalandjáték: A csoport GPS-ek segítségével több csapatban indul el a navigációs útvonalon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira. Néhol egy-egy dobozka néhol pedig egy-egy koordinátor segíti (nehezíti) a feladat megoldását. A feladatok megoldása csapat szinten kötelező, hiszen annak függvényében tudnak tovább haladni. Amennyiben a csapat jól teljesít közelebb kerülnek a játék végéhez.

A jumanji kalandJátékot kiemelten ajánljuk csapatépítő tréningekre, önkormányzati és iskolai rendezvényekre, céges családi napokra. 


 

A csoporttársak együttes feladat megoldása, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél.

A hagyományos tájékozódás, az
információk pontos követése és az irányok helyes és pontos használata segíti a csapattagokat a feladatok megoldásában.
A cél minden feladat teljesítése!

 A csapatoknak orv vadászokkal a nyakukon, aligátorokkal teli folyókon kell átkelniük, halálos csapda folyóson keresztül kiszabadulni a saját élőbilincsükből tűzön és vízen keresztül.

Csapatépítő program
Csapatépítő játékGarantáljuk az izgalmat, jókedvet és a csapatmunkát.

A játékot kültéren lehet játszani, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása. A játékhoz nagy területet igényel, előzetes helyszín bejárás szükséges.

Min. 4- max. 8 állomásos játék, min. 4- max.10 fős csapatok, max. 8 csapat. Tehát maximum 80 fő egyidejű játékát tudjuk biztosítani.

A kalandjáték sikeres  teljesítése esetén a csapat meglelheti a kincsesládát!

2019.  és 2021. legnépszerűbb csapatépítő játéka


 

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!