Osztálykirándulás  - osztálykiránduló programok

Osztálykirándulóknak Miskolc, Eger, Debrecen, Nyíregyháza, Tarcal környékén tudunk biztosítani igazán izgalmas osztálykiránduló programokat!


Élményfutár szolgáltatásunknak köszönhetően a programjainkat megrendelheti a szálláshelyükre vagy akár az iskola udvarukra!
 

miskolci osztálykiránduló programok

- Osztálykirándulás Miskolcon: Miskolcon a Factory Sport Aréna területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Paintballozni, Lézerharcozni, Extrém Íjászkodni, Jumanji kaland játékozni, Falat mászni, Rollerezni, Ping-pongozni, kosárlabdázni, focizni, trambulinozni, valamint az
Avas hegy gyomrában, az Aranykorona Hotel alatti pincerendszerben lézerharcolni, többszintes pincerendszert látogatni, ebédelni. Miskolci osztálykirándulós programok! 
Osztálykiránduló program Miskolcon
Eger osztálykiránduló programok, Eger osztálykirándulás

Egri osztálykiránduló programok

- Osztálykirándulás Egerben: Egerben és környékén több helyszínen van lehetőség kipróbálni az osztálykirándulóknak Lézerharc játékot, Buborékfocit, az Extrém Íjász Játékot,  a Jumanji kaland játékot, Drift Trike-ot  

Debreceni osztálykiránduló programok

- Osztálykirándulás Debrecenben: Debrecenben a Koppány Kalandpark területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Paintballozni, Lézerharcozni, Buborékfocizni, Extrém Íjász Játékot játszani, Jumanji kaland játékot játszani, focizni stb.

Debrecen osztálykirándulás
Nyíregyháza osztálykirándulás, osztálykiránduló program

Nyíregyházi osztálykiránduló programok

 - Osztálykirándulás Nyíregyházán: Nyíregyházán a Sziget Hotel területén van lehetőség Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjászkodni, Jumanji kaland játékot játszani  az osztálykirándulóknak.

kitelepülés

Vállalunk kitelepüléseket az egész ország területére!


Jól megszervezett és átgondolt program tematikát tudunk biztosítani, továbbá nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az élménydús játékvezetésre és a figyelemfelhívó jelenlétre, amivel garantáljuk hogy a rendezvény egyik leglátogatottabb programját tudjuk szolgáltatni. Nagyobb rendezvényeken akár egyszerre több pálya felállítását is tudjuk vállalni. Leglátogatottabb falunapi program, garantált siker a 6-18 éves korosztály számára!

Osztálykiránduló program kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!