lézerharc nyíregyháza

Lézerharc a Sziget Hotel területén! Tíz hektáros, varázslatos helyszín Nyíregyháza-Oros központjában, ahol egy 3,2 hektáros horgásztó és annak közvetlen környezete nyújt számos lehetőséget az idelátogatók számára. Hatalmas füves terület, nagy erdő és egy nagyon szép tó biztosítja a gyönyörű környezetet! A szabadidős programot ajánljuk baráti társaságoknak, osztálykirándulásokra, családoknak, csapatépítő programnak, céges rendezvényekre, családi napokra!

Egyszerre maximum 20-25 főt tudunk egyidőben játszatni, viszont ennél nagyobb létszámú csoportoknak Lézerharc házi bajnokságot szervezünk, ahol akár 60-80 főt is aktívan foglalkoztatunk.

Minimum létszám: 15 fő
Lézerharc Nyíregyháza

Itt talál minket!

Nyíregyháza belvárosának irányából négysávos út vezet Oros kertvárosias negyedébe. A hotel a város körüli főutakról is könnyedén megközelíthető. Az M3-as autópályán Budapest irányából érkező vendégeink számára a Nagykálló közelében lévő lehajtónál kell Záhony, Kisvárda felé folytatni utat, majd a következő körforgalomnál már a hotel közvetlen közelébe érkeznek. Itt Nyíregyháza irányába, a második körforgalomnál jobbra fordulva már csak néhány száz méter a Sziget Hotel, melynek pontos helyszínét jól látható táblán jelezzük.

4551, Nyíregyháza Fő utca 54/B

+36 30 724 4601

info@fps.co.hu

GPS: 48.029095, 21.772869